Press "Enter" to skip to content

En introduksjon til CFDer

Forskjellen mellom hvor en handel er inngått og utgått er kontrakten for forskjell (CFD). En CFD er et omsettbart instrument som speiler bevegelsene til aktivet som ligger til grunn for det. Det gjør det mulig å realisere fortjeneste eller tap når den underliggende eiendelen beveger seg i forhold til stillingen, men den faktiske underliggende eiendelen eies aldri. I hovedsak er det en kontrakt mellom klienten og megleren. Trading CFDs har flere store fordeler, og disse har økt populariteten til instrumentene de siste årene.

Hvordan en CFD fungerer

Hvis en aksje har en forespørselspris på $ 25,26 og 100 aksjer er kjøpt til denne prisen, er transaksjonskostnadene $ 2.526. Med en tradisjonell megler, med en 50% -margin, ville handelen kreve minst $ 1 263 kontantutlegg fra handelsmannen. Med en CFD-megler er det ofte bare en 5% -margin påkrevd, så denne handelen kan skrives inn for et kontantutlegg på bare 126,30 dollar.

Det skal bemerkes at når en CFD-handel inngås, vil stillingen vise et tap som er lik størrelsen på spredningen. Så hvis spredningen er 5 cent med CFD-megleren, må aksjene verdsette 5 cent for stillingen å være til en breakeven-pris. Hvis du eide aksjene direkte, ville du se en 5 prosent gevinst, men du ville ha betalt en provisjon og ha et større kapitalutlegg. Her ligger flukten.

Hvis den underliggende aksjen skulle fortsette å verdsette og aksjene nådde en budpris på $ 25,76, kan den eide aksjen selges for en gevinst på $ 50 eller $ 50 / $ 1263 = 3,95%. På det punktet er det underliggende aksjene på $ 25,76, kan CFD-budprisen bare være 25,74 dollar. Siden handelsmannen må gå ut av CFD-handelen til tilbudsprisen, og spredningen i CFD er sannsynligvis større enn den er i selve aksjemarkedet, vil noen få prosent i resultatene sannsynligvis bli gitt opp. Derfor er CFD-gevinsten estimert $ 48 eller $ 48 / $ 126,30 = 38% avkastning på investeringen. CFD kan også kreve at næringsdrivende skal kjøpe til en høyere innledende pris, for eksempel 25,28 dollar. Likevel er $ 46 til $ 48 et reelt fortjeneste fra CFD, hvor som $ 50 fortjenesten fra å eie aksjen ikke står for provisjoner eller andre avgifter. I dette tilfellet er det sannsynlig at CFD legger mer penger i handelsmannens lomme.

Fordelene:

Høyere utnyttelse

CFDer gir mye høyere innflytelse enn tradisjonell handel. Standard løftestang i CFD-markedet begynner så lavt som et 2% marginbehov. Avhengig av den underliggende eiendelen (for eksempel aksjer), kan marginkravene gå opp til 20%. Lavere marginkrav betyr mindre kapitalutgifter for næringsdrivende / investor, og større potensiell avkastning. Økt innflytelse kan imidlertid også forstørre tap.
Global markedsadgang fra en plattform

De fleste CFD meglere tilbyr produkter i alle verdens største markeder. Dette betyr at handelsmenn lett kan handle med noe marked, mens dette markedet er åpent fra meglerens plattform.

Ingen kortsiktige regler eller lånebeholdninger. Særlige markeder har regler som forbyder kortsiktighet på bestemte tidspunkter, krever at næringsdrivende låne instrumentet før kortsiktige eller har forskjellige marginkrav for kortsiktighet i motsetning til å være lang. CFD-markedet har generelt ikke selgeregler. Et instrument kan kortsluttes når som helst, og siden det ikke er eierskap til den faktiske underliggende aktiva, er det ingen låne- eller kortslutningskostnad.

Profesjonell utførelse uten avgifter

CFD meglere tilbyr mange av de samme bestillingsformene som tradisjonelle meglere. Disse inkluderer stopp, grenser og betingede ordrer som “One Cancels the Other” og “If Done”. Noen meglere tilbyr selv garanterte stopp. Meglere som garanterer slutter enten å betale gebyr for denne tjenesten eller oppnå inntekter på annen måte.

Svært få, om noen, gebyrer belastes for handel med CFD. Mange meglere tar ikke opp provisjoner eller avgifter av noe slag for å gå inn eller ut av handel. Snarere tjener megleren penger ved å gjøre forhandleren betale spredningen. For å kjøpe, må en forhandler betale forespørselsprisen, og for å selge / kort, må næringsdrivende ta budprisen. Avhengig av volatiliteten til den underliggende eiendelen kan dette spredningen være liten eller stor, selv om det nesten alltid er et fast spredning.

No Day Trading Krav

Enkelte markeder krever minimumsmengder av kapital til dagshandel, eller begrenser antall daghandler som kan gjøres innenfor bestemte kontoer. CFD-markedet er ikke bundet av disse restriksjonene, og handelsmenn kan handle dagen hvis de ønsker det. Kontoer kan ofte åpnes for så lite som $ 1000, selv om $ 2000 og $ 5000 også er vanlige minimumskrav til innskudd.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *